bona ortografia

Tenir una bona comprensió lectora i escriure sense faltes d’ortografia és essencial per a la vida en general. Escriure texts amb una bona ortografia és signe de qualitat, sigui en l’àmbit acadèmic o professional. Així mateix, fomenta les oportunitats laborals i contribueix a una bona imatge professional.

Sabem que escriure sense errades ortogràfiques no és una tasca senzilla. Per això, cal preparar-se, llegir molt i practicar de forma constant.

 

Beneficis d’una bona ortografia en català

 
L’escriptura és una forma de comunicació molt important en els nostres dies. Quan un text està mal escrit, a més de projectar una mala imatge a les persones que et llegeixen, el missatge que es vol comunicar es distorsiona i es perd el sentit a l’hora de mantenir una bona comunicació.

  • Quan redactis un escric, tingues molt present l’otografia, ja que et podrà obrir o tancar portes molt ràpidament. ¿Saps per què? T’enumerem algunes de les raons més importants per mantenir una bona ortografia:
  • L’ortografia t’ajudarà a fer-te entendre correctament i a comunicar les idees molt millor. Quan millores la teva ortografia, les idees que vulguis transmetre seran més fàcils de comprendre per les persones que et llegeixin.
  • L’escriptura representa un reflex del nostre ordre mental. L’estructura del text i l’ortografia poden arribar a reflectir si tens les idees clares o disperses.
  • Una bona ortografia t’ajudarà a millorar el teu nivell de comunicació i, alhora, a progressar en altres àmbits, com l’expressió oral o l’ampliació de vocabulari.
  • La possibilitat d’escriure un text sense errades ortogràfiques i amb un ampli coneixement lèxic, t’obrirà moltes portes en el camp laboral i professional. Encara que sigui un text breu, demostraràs que dónes el valor o la importància que mereix la persona que t’està llegint.

 

Ortowrite, l’App que t’ajudarà a consolidar una escriptura sense errors ortogràfics

 
Ortowrite App és una aplicació educativa innovadora per a treballar l’ortografia en català i consolidar una escriptura sense errors ortogràfics. Gràcies als set d’exercicis, podem analitzar la tipologia d’errors que realitzem i quan es triga a corregir-los. Està demostrat que, a mesura que es va treballant, els errors que teníem, desapareixen.

Per accedir a l’aplicació només cal fer-se membre. Contacta amb nosaltres per donar-te d’alta o demanar més informació.
 

Compartir