Fes-te Membre

Contacta amb nosaltres

Sol·licitud d’alta

L’OrtoWrite és l’aplicació creada per a professionals de l’educació (pedagogues i mestres), escoles i pares, que permet realitzar un aprenentatge de la l’escriptura inicial (a partir dels 5 anys) així com per consolidar una escriptura sense errors ortogràfics.

L’Aplicació està estructurada per nivells, des de P-5 fins a l’edat adulta. També és una eina molt recomanada per a Nouvinguts i per a persones amb dificultats visuals.

Per fer ús de l’aplicació, envia’ns la teva sol·licitud!

Procés

1. Donar-se d'alta
Contacta amb nosaltres per donar-te d’alta com a centre o família i escollir el nombre d’alumnes que faran ús de l’aplicació.
2. Accedir a l'aplicació
Un cop dins de l’aplicació, caldrà donar d’alta als diferents professionals per tal que aquests, donin d’alta als seus alumnes. Si és una família només cal donar d’alta a un professional.
3. Accés a exercicis
El professional o familiar haurà d’assignar el set d’exercicis a cada alumne/a.
4. Revisió de feines
El professional o familiar haurà d’anar revisant la feina que els alumnes fan i, si cal, tornar a assignar-los els exercicis que no s’han realitzat correctament. Es pot saber el dia que s’ha fet cada sessió i el temps utilitzat per fer-la. Això permet controlar la seva evolució temporal.

Beneficis de l’OrtoWrite

Està demostrat que aquelles persones que en fan un ús correcte de l’aplicació, evolucionen molt favorablement i aconsegueixen una disminució important dels errors d’escriptura.

A més, és una eina que, per la seva manera de funcionar, millora l’atenció i la memòria auditiva.